söndag 9 februari 2014

Barnkalas!

Vilket veckoslut! Det har varit ett riktigt barnens veckoslut. Jason och Adelie fick gäster på lördagen övernatten från Forssa, nämligen Arttu och Saara. Spännande! Adelie var övertygad om att Saara kan svenska och envisades om att prata svenska med henne hela veckoslutet. Barn är nog otroliga på att kommunicera, för ibland trodde jag också att hon förstod allt vad Adelie pratade på svenska;)

Adelie såg till att alla stigit upp i god tid, skönt att dra sig på soffan en stund till... tyckte jag iallafall kl.06.45;)


Då morgonmål och tandtvättning var undanstökat satt vi igång med Cake Factory! Idag hade jag många medhjälpare, endel ute efter att äta marsipan och andra ute efter att äta grädde. Innan kalaset skulle börja idag kl.15 så sysselsatte barnen sig med BeyBlades, pyssel, modellera och PRINSESSLEKAR!


Här undersöker de torris, det var roligt!


Askungen och Ariel

Kakan stod alltså i kylskåpet och väntade på att slutföras. Hade bakat den på lördagen och lämnat dekoreringen tills idag. Annars gick allt som planerat förutom ett litet "grädd-problem". Kortfattat, här efter handlar jag själv ingredienserna till kakan, inte Pate...hihii! Okej, på lördagkväll då jag börjat baka tyckte jag det vara mindre roligt med 12st (!) burkar fel grädde i kylskåpet;)



  Snögubben Olaf sparar vi ännu till tisdagens "släktkaffe", för han var sååå söt;)



Klockan börjar närma sig tre och pojkarna börjar kika i fönstrena om det är gäster påväg, de verkade mest nervösa över att ha huset fullt med flickor snart.


Jakten på de försvunna prinsesskläderna kunde börja... 
...det gällde att hitta rätt docka för att få följande ledtråd...
...Olof hade tappat näsan och den måste sättas på plats...

Till sist var de försvunna prinsesskläderna funna!







 En väldigt nöjd och belåten snart 4-åring. Imorgon på morgonen ska vi uppvakta henne på riktiga födelsedagen. Kan inte förstå att hon redan blir 4 år...



4 kommentarer:

  1. Tänkte nästan glömma...! TUUUSEN tack igen kära Lisa att du orkar ställa opp!

    SvaraRadera
  2. Ååååh, lilla bebis-Adelie och mini-Jason. <3 Ser ut att ha varit ett perfekt prinsesskalas. Ses i tisdag!

    SvaraRadera
  3. De va nog faktist ett lyckat prinsess-kalas! Och ställer mer än gärna upp!!

    SvaraRadera